2013-04-22 09:57:46• hírek • (x)

Szerezz jogosítványt a 2008-as áron!

A First Drive-nál az első tíz diák, akik megfelelnek a jelentkezési feltételeknek, 300 lej kedvezményt kap!

Diákok számára igen vonzó ajánlattal rukkolt elő a szatmárnémeti First Drive autósiskola: azok a diákok, akiknek az elmúlt félévben 9-es fölött volt a tanulmányi átlaguk, 300 lejes kedvezményt kaphatnak az autóvezetői jogosítvány megszerzésére. Legutóbb 2008-ban lehetett ilyen áron jogosítványhoz jutni, így mindenképp érdemes kihasználni a lehetőséget, de figyelem! Csak az első tíz jelentkező részesül ebben a kedvezményben. A First Drive autósiskola akciója egyébként május 15-én zárul.

A fiatalos, lendületes autósiskola nem csak ezzel az akcióval várja ügyfeleit. Modern, kitűnő technikai állapotban lévő autók, a vizsgakörülményekkel megegyező számítógépes tesztek, rugalmas program: ez mind jellemzi a First Drive-ot! Mindezt ráadásul két nyelven, magyarul és románul is igénybe veheted!

Hogy a harminc órányi vezetés élvezhető és hatékony legyen, arról a fiatal, türelmes oktatók gondoskodnak. Arról, hogy az elméleti oktatás akadálytalan és eredményes legyen, az egész nap elérhető oktatási terem gondoskodik.

A First Drive további információkkal várja ügyfeleit Szatmárnémetiben, az István tér (Piata Eroii Revolutiei) 5 szám alatt. További információkhoz a 0753015006-os telefonszámon, a first.drive@yahoo.com emailcímen illetve a http://www.facebook.com/pages/Scoala-de-Soferi-First-Drive-Autosiskola/188245021196407 Facebook profilon juthatsz hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: